szerző:
hvg.hu

Egyértelműen sikeres lépésnek bizonyult az, hogy a Telenor – az itthoni szolgáltatók közül elsőként – új tarifarendszere mindegyik csomagjában bevezette a sebességlimit nélküli korlátlan mobilnetezést.

Május óta elérhetők a korlátlan belföldi mobilinternetet kínáló Telenor Hello Data tarifacsomagok. A szolgáltató azóta gyűjti a tapasztalatokat, és úgy látják, hogy a hellodatás felhasználók egyetlen napi adatforgalma a tarifa bevezetése óta ez az érték folyamatosan növekszik, jelenleg átlagosan 1,21 GB. Korábban ez az érték sok mobilnetezőnél a teljes havi forgalmát jelentette.

Akik a Telenor korlátlan csomagját választották, meglátásuk szerint a korábbinál több mobiladatot használnak, ritkábban bajlódnak „wifi-vadászattal”, ami kényelmesebbé teszi mindennapjaikat. Több online zenét hallgatnak, a spontaneitás lehetőségét kihasználva gyakrabban indítanak videóhívásokat és a korábbinál bátrabban, több adatot forgalmaznak külföldön. Adatforgalmi mennyiség szempontjából vezető a YouTube+MyTV összesített párosa, ezt a böngészés, a Facebook + Messenger páros, majd az online zene streaming (pl. Deezer, Spotify, online rádiózás stb.) követi.

Az elmúlt időszak eredményei mellett az is kiderült, hogy a szolgáltató mivel készül a karácsonyra. A Hello Datát most választó ügyfeleknek a legkisebb csomag áráért adják három hónapon át a legnagyobbat. Ez annyit jelent, hogy 5990 forintért most nem csak 50 percnyi beszélgetés jár a korlátlan mobilnet mellé, hanem a beszélgetés, üzenetküldés és mobilnetezés is teljesen korlátlan, ahogy egyébként a 19 990 forintos Premium csomagban van. A vállalat szerint három hónap alatt mindenki felmérheti saját szokásait, és az időszak végén eldöntheti, hogy melyik díjcsomagot válassza, például az elérhető négy Hello Data tarifa közül.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Ilyen közel még nem volt a lynchi rémálom: érteni nem fogja, csak érezni

Ilyen közel még nem volt a lynchi rémálom: érteni nem fogja, csak érezni

Most aztán jön minden: hó, eső, havas eső

Most aztán jön minden: hó, eső, havas eső

Akit Putyin egy másodperc alatt lenyomott szkanderben

Akit Putyin egy másodperc alatt lenyomott szkanderben

Eloltották a tüzet a Teréz körúton

Eloltották a tüzet a Teréz körúton

Trump cáfolja Fethullah Gülen kiadatását

Trump cáfolja Fethullah Gülen kiadatását

Útrakész a Déli-sarkra induló Rakonczay Gábor

Útrakész a Déli-sarkra induló Rakonczay Gábor