szerző:
hvg.hu

Néhány órát kellett volna csak kibírnia az Apple-nek, hogy ne szivárogjanak ki a legfontosabb adatok az érkező új iPhone-okról, egy baki azonban közbeszólt.

Magyar idő szerint szerda este 19 órakor veszi kezdetét az Apple idei nagy bejelentése, amelyben végre lerántják a leplet a 2018-ban érkező iPhone-okról. A korábbi kiszivárgott fotók és pletykák alapján azt már eddig is sejteni lehetett, hogy három mobilt villantanak majd Cupertinóban, most viszont úgy tűnik, egy bakinak köszönhetően nemcsak megerősítést nyert ez az infó, de a készülékek neve is kiszivárgott.

A nevekre az Allthings.how bukkant rá, méghozzá az Apple oldaltérképében. Ezek alapján szerda este az

  • iPhone XS-t, az
  • iPhone XS Maxot, valamint az
  • iPhone XR-t

mutatják be.

Az oldaltérképből az is kiderült, hogy az iPhone XS kapja az 5,8, az iPhone XS Max a 6,5, az iPhone XR pedig a 6,1 colos kijelzőt.

©

Az XS és az XS Max 64, 256 és 512 GB-os tárhellyel érkezik ezüst, fekete és arany színben. Az XR-ből lesz 64 és 256 GB tárhellyel szerelt változat, ennél a készüléknél pedig fekte, fehér, piros, sárga, kék és korall színből lehet választani.

Most különösen fájhat az Apple feje a kiszivárgott információk miatt, ez az első év ugyanis, hogy a cég nyitott a Twitter felé: ott is közvetítik majd az eseményt. Hogy hol lehet még követni a bejelentést, arról itt írtunk korábban.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, kövesse a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Hídfoglaló magyarok Londonban

Hídfoglaló magyarok Londonban

Bige László cége erődemonstrációnak tartja az ellenőrzést

Bige László cége erődemonstrációnak tartja az ellenőrzést

Az üzemanyagok drágulása ellen tüntettek Franciaországban, egy ember meghalt

Az üzemanyagok drágulása ellen tüntettek Franciaországban, egy ember meghalt

64 éves férfi rabolt ki egy benzinkutat Győrben

64 éves férfi rabolt ki egy benzinkutat Győrben

Ez történt: a YouTube belengette, hogy kiléphet az EU-ból

Ez történt: a YouTube belengette, hogy kiléphet az EU-ból

Gulyás Gergely: erősödik a főpolgármester szerepe

Gulyás Gergely: erősödik a főpolgármester szerepe