szerző:
hvg.hu

Csak egy számítógépre van szükségük azoknak, akik kihasználnák a Bungie és az Activision Blizzard közös akcióját, amelynek keretében most néhány napig ingyen lehet letölteni az egyébként nem olcsó Destiny 2-t.

Épp egy éve, hogy a Bungie népszerű online FPS-ének folytatása minden platformon, beleértve számítógépeken is elérhetővé vált. A program azóta három kiegészítőt is kapott, de a játékosbázis valószínűleg nem ugrott akkorát, amely végül a kiadó Activisiont is konkrét lépésekre sarkallta.

Az eredetileg 40 euróba, azaz kb. 13 ezer forintba kerülő alapjáték pc-s változatát most egy különleges, november 18-ig tartó akció keretében bárki (aki megfelelő erősségű számítógéppel rendelkezik) ingyen letöltheti. A kedvezményes időszak végével a játék nem tűnik el, örökre megmarad, ha a felhasználók hozzáadják azt Battle.net profiljukhoz.

Az igényt erre az oldalra kattintva tudják leadni a játékosok, de a program a Blizzard asztali alkalmazásába belépve is megszerezhető, csupán egy regisztrált fiókra, illetve állandó internetkapcsolatra van hozzá szükség, a játék ugyanis kizárólag online használható.

A Destiny 2 a Bungie négy évvel korábban piacra került, nagyszabású játékának folytatása, melyben a felhasználók, illetve az általuk irányított hősök a világot leigázni próbáló Red Legion sereggel küzdenek meg, miközben a felszerelésük továbbfejlesztésén munkálkodnak.

Ha máskor is tudni szeretne arról, ha ingyenesen beszerezhetővé válik egy fizetős program, kövesse a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Gécs Dániel Tech

Tudja, mi lesz a legjobb westernek és a GTA 5 találkozásából? A játék, amit nem lehet letenni

Fogd a dollármilliárdokat termelő Grand Theft Auto 5 legjobb húzásait, és hintsd meg egy cseppnyi Tarantino-féle Aljas nyolcassal. Valahogy így születhetett meg a játékipar egyik leghíresebb vállalatának őszi újdonsága. Hogy a Red Dead Redemption 2 is képes lesz-e akkora pénzügyi bravúrra, mint a 2013-as GTA, még kérdéses, egyvalami azonban biztosnak látszik: ennél jobb játék már nem lesz idén.

Az V. kerületi kapitányság előtt ért véget a tüntetés

Az V. kerületi kapitányság előtt ért véget a tüntetés

Mi vár ránk a jövőben? Jóindulatú diktátor, oltalmazó isten vagy valami más?

Mi vár ránk a jövőben? Jóindulatú diktátor, oltalmazó isten vagy valami más?

A tévémaci kiszabadítását követelték a Momentum-közeli müncheni tüntetésen

A tévémaci kiszabadítását követelték a Momentum-közeli müncheni tüntetésen

Okostelefonos ima-alkalmazást indított el Ferenc pápa

Okostelefonos ima-alkalmazást indított el Ferenc pápa

Orbán Andy Vajna halálára: Köszönök mindent, barátom

Orbán Andy Vajna halálára: Köszönök mindent, barátom

Federer kiesett az Australian Openen

Federer kiesett az Australian Openen