szerző:
hvg.hu

Megjött az első, érdekesebb reklám a cupertinói cég idei táblagépéről, melyben a vásárlással kapcsolatos érveket sorakoztatja az Apple.

Október végén mutatta be idei iPad Pro táblagépét az Apple, mely igazán erős lett, nem véletlen, hogy új reklámjában is inkább számítógépként, és nem hagyományos mobileszközként hivatkozik rá a cupertinói cég.

A szpotban további négy érvet említenek még, miért érdemes inkább iPad Prót vásárolni egy laptop helyett. Ezek egyike a sokoldalúság (utalva arra, hogy az eszköz film- és zeneszerkesztő állomásként is működik a letölthető appoknak hála), de a hordozhatóságot, valamint a géphez csatlakoztatható érintőceruza használhatóságát is kiemelik benne.

Az új iPad Pro erejét kár lenne vitatni, hiszen az új lapkakészlet miatt a legfrissebb benchmark teszteken is rekordokat döntött. Az azonban, hogy képes lenne egy laptopot helyettesíteni, több dolog miatt is erős kijelentés. Ezt ugyanis nem csak az ára magyarázza (hazai viszonylatban elképesztően drága masináról van szó, ráadásul javítani sem két fillér), ott van a strapabíróság kérdése is. Ezen a téren pedig nem igazán szerepel jól az új gép. Persze egy laptop sem összetörhetetlen, de az legalább nem hajlik meg.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Súlyosan megsérült egy magyar olimpikon

Súlyosan megsérült egy magyar olimpikon

"Ez kivégzés volt" – címlapokon a történelmi Brexit-szavazás

"Ez kivégzés volt" – címlapokon a történelmi Brexit-szavazás

Új amerikai szörnyeteg, amelynek a kisebb motorja is 6,4 literes

Új amerikai szörnyeteg, amelynek a kisebb motorja is 6,4 literes

Szökött tacskót mentettek ki a Tiszából a rendőrök

Szökött tacskót mentettek ki a Tiszából a rendőrök

Az évtized utolsó holdfogyatkozása lesz január 21-én

Az évtized utolsó holdfogyatkozása lesz január 21-én

Kásler szerint 1,5-2 milliós orvosi fizetés lenne a reális

Kásler szerint 1,5-2 milliós orvosi fizetés lenne a reális