szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Szűk egy hónap lehet még hátra a Samsung Galaxy Note20 Ultra bemutatójáig, így várható volt, hogy előbb-utóbb előkerül majd egy-két kiszivárgott kép a készülékről. Erre egészen mostanáig kellett várni.

Nemrég két kép is felkerült a Samsung orosz, ukrán és kínai weboldalára, amikről sokan úgy sejtik, az augusztusban érkező Samsung Galaxy Note20 Ultra lehet rajtuk. Bár biztosat ezzel kapcsolatban nem tudunk, valószínűleg tényleg a csúcsmobilt láthattuk, a dél-koreai cég ugyanis példás gyorsasággal tüntette el a képeket.

Most újabbak kerültek elő, és ezeket minden valószínűség szerint már nem fogja tudni leszed(et)ni az internetről a Samsung. A Twitteren bukkant fel ugyanis az a néhány fotó, amiről a teszteléseiről ismert Jimmy Is Promo YouTube-csatornát is üzemeltető felhasználó azt állítja, a Note20 Ultra látható rajtuk.

A gépen kameralyukon keresztül lát majd a szelfikamera, épp úgy, ahogy azt a tavaly bemutatott Galaxy Note10 esetében láthattuk. A hátoldalra pontosan olyan elrendezésben került fel a kamerarendszer, ahogyan azt a néhány napja kiszivárgott képeken is láthattuk.

Az eszközhöz a szokásos S-Pen is jár majd, erről is készített egy képet a videós.

Az áráról egyelőre nem sokat tudni, ahogy arról sem, milyen specifikációval érkezik majd meg a készülék, de van egy olyan érzésünk, hogy a következő hetekben ezekről is hallani fogunk még.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Újra leállították a román bajnokságot, ezúttal végleg

Újra leállították a román bajnokságot, ezúttal végleg

Ilyen lesz a hamarosan érkező BMW M4

Ilyen lesz a hamarosan érkező BMW M4

Kínában halálra ítéltek két kanadait

Kínában halálra ítéltek két kanadait