szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Frissítette lakossági számlás tarifaportfólióját a Telenor, így több tarifacsomag is a korábbinál jelentősen több mobilinternet tartalmaz. A vállalat emellett ügyfélajánlásokat is vár: ha valaki új ügyfelet hoz a céghez, mindketten ajándékot választhatnak: 400 GB-nyi adatforgalmat, vagy 20 ezer forintos kedvezményt.

A növekvő mobilnet-fogyasztási szokásokra reagálva a Telenor frissítette lakossági számlás tarifaportfóliójában lévő belépő szintű, XS-es, valamint az L-es méretű csomagokat. Előbbi a 100 perc belföldi beszéd mellett a korábbi 1 GB helyett már 3 GB Hipernet érhető el, Telenor XS+ néven, havi bruttó 3990 forintos havidíjért. Az L-es méretű tarifacsomag pedig, amely mostantól Hiper L+ néven elérhető, a korlátlan beszéd mellett az eddigi 15 GB helyett már 100 GB belföldi adatkeret tartalmaz – havi 10 990 forintért.

A két új díjcsomag megjelenésével együtt a szolgáltató a korábbi, Telenor XS és Hiper L tarifák értékesítését október 1-ig fokozatosan lezárja.

A szolgáltató emellett egy ajánlási rendszer is bevezet. Aki november 4-éig egy publikus, hangalapú, lakossági, számlás tarifával rendelkező ügyfélként meggyőzi ismerősét, hogy kössön hűséget vállalva új előfizetést bármelyik Hiper tarifára, az választhat: 20 héten át heti 20 GB belföldi adatkeret kap a meglévő adatcsomagján felül, vagy bruttó 20 ezer forintos kedvezményt érvényesíthet következő készülékvásárlásánál. Az ajánló mellett az új előfizetőként érkező ismerős is választhat magának a két opció közül.

A Telenor tájékoztatása szerint az ajándék egy promóciós kód segítségével váltható be, amely a MyTelenor alkalmazásban, a telenor.hu/ittakodod oldalon, a Telenor-üzletekben, valamint a 1220-as ügyfélszolgálati vonalon igényelhető.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!