szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Extra mobilnetes adatkerettel támogatja az otthoni tanulást és munkavégzést, illetve az online ünneplést a koronavírus második hullámában a Telenor.

A Telenor mobilszolgáltatóként önként csatlakozik a vezetékes szolgáltatók számára előírt kormányzati kezdeményezéshez – áll a vállalat hétfő délután kiadott közleményében. A cég nagyképernyős (számítógépes, tabletes) mobilnetszolgáltatásra előfizető lakossági ügyfelei számára ad 30 napon át felhasználható +100 GB ingyenes adatforgalmat.

A szolgáltató tájékoztatása szerint a szabadon felhasználható adatkeretet a Hipernet Home+, Hipernet Home, Hipernet és MyHipernet Home, Digitális Jólét 2 GB tarifacsaládok tarifáit használó lakossági ügyfelek kérhetik.

Ők a MyTelenor online önkiszolgáló felületen, a MyTelenor alkalmazásban, a 1220-as telefonos ügyfélszolgálaton és a Telenor üzleteiben is aktiválhatják az adatjegyet, december 1-jétől az év utolsó napjáig. A jelenlegi vírushelyzetben az érintkezésmentes, elsősorban az online csatornák használatát javasolja a szolgáltató.

A Telenor pénteken 21 weboldal elérését minden felhasználó számára ingyenessé tette, azok meglátogatása nem fogyasztja a havi adatforgalmi keretet.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Nagy eséllyel 4 százalékkal emelkedik idén a minimálbér

Nagy eséllyel 4 százalékkal emelkedik idén a minimálbér

Véget ér a Peaky Blinders, a hatodik évad lesz az utolsó

Véget ér a Peaky Blinders, a hatodik évad lesz az utolsó

Ez a fogkefe rásegít, ha úgy érzékeli, nem mossa rendesen a fogait

Ez a fogkefe rásegít, ha úgy érzékeli, nem mossa rendesen a fogait