szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Úgy tűnik, ma képregényes napot tartunk, hiszen pár órája mutattuk be az egyik legjobb iOS-re készült...

Úgy tűnik, ma képregényes napot tartunk, hiszen pár órája mutattuk be az egyik legjobb iOS-re készült képregényolvasó alkalmazást. Ha viszont kedveljük a képregényeket, az is előfordulhat, hogy nem a táblagépen vagy a mobilon, hanem az asztali gépen, illetve notebookon akarunk olvasgatni. OS X alatt erre a célra a legjobb megoldás a Simple Comic nevű ingyenes alkalmazás, amelyről ki merjük jelenteni, hogy a legjobb a "műfajban".
A program szinte minden elterjedt formátumot ismer, van lehetőség teljes képernyős olvasásra, forgatásra, egy vagy két oldalas elrendezésre, az oldalak méretezésére, sőt, a sorrend felcserélésére is.

Emellett kapunk egy jópofa nagyítót is, megjeleníthetjük az esetleges megjegyzéseket és fordításokat, sőt, exportálhatunk is oldalakat. Mindezt sikerült egy letisztult felületen megoldani, ami további jópont a fejlesztőknek. Szóval aki kényelmesen szeretne digitális képregényeket olvasni a Macen, annak nem szabad kihagynia ezt a programot!


 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Három kilót ledobtak az új Bubiról

Három kilót ledobtak az új Bubiról

Kevesebb eladó többet keresett tavaly

Kevesebb eladó többet keresett tavaly

Lemondott a japán kormány sajtóreferense, mert megvendégelte a miniszterelnök fia

Lemondott a japán kormány sajtóreferense, mert megvendégelte a miniszterelnök fia