szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

Azok az édesanyák és csemetéik fogják ezt a leginkább értékelni, akik már rég vártak egy hagyományosnál jobb...

©

Azok az édesanyák és csemetéik fogják ezt a leginkább értékelni, akik már rég vártak egy hagyományosnál jobb minőségű, többfunkciós, nem csupán babajárművet. A 4mums cég fejlesztését, az Origami névre keresztelt szerkezetet felruházták egy LCD kijelzővel, amely megjeleníti a hőmérőt, a sebességmérőt, a kilométer számlálót, az akkumulátor visszajelzőt és egy gyermek biztonságérzékelőt(ez nem tudjuk pontosan, mit takar).

©

Egy másik forradalmi része a beépített generátor, amely újratölti az akkumulátort, miközben tologatjuk a babakocsit, ezt kihasználva lehetőségünk van a telefonunkat is feltölteni.

©

A felszerelések között szerepel még a beépített lámpa, egy egyedi fékrendszer, valamint a független négykerék felfüggesztés, amely lehetővé teszi a zökkenőmentes utazást. Az említett babakocsi forgalmazását 2012 januárjától kezdik meg, ára 850 dollár. Az alábbi videón látható az Origami akció közben.

©
©
©
©
(forrás: mymodernmet.com)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
100 millió euró érkezik Brüsszelből a tagállamokba gyorstesztekre

100 millió euró érkezik Brüsszelből a tagállamokba gyorstesztekre

65 koronavírusos beteg hunyt el, 3286 új fertőzöttet regisztráltak

65 koronavírusos beteg hunyt el, 3286 új fertőzöttet regisztráltak

Magyar ügyvezető igazgatója lesz az IMF-nek

Magyar ügyvezető igazgatója lesz az IMF-nek