szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

A Skullcandy füleseket gyártó cég új, skorpió farkára emlékezetető terméke kicsit szokatlan, de a vállalat eddig is az...

A Skullcandy füleseket gyártó cég új, skorpió farkára emlékezetető terméke kicsit szokatlan, de a vállalat eddig is az extrém életstílust képviselő fiatalokat próbálta megcélozni.
©

Catherine Wong tervezőt az emberi csontok, izületek, kitinpáncélok szerkezete inspirálta az új termék megalkotásánál. A fülhallgató mozgó ergonomikus elemei biztosítják a rugalmasságot, azt, hogy mindenki testre szabottan tudja használni. A cucc nemcsak technikailag tökéletes, vizuálisan is gyönyörű lett! Három színben kapható, fekete, kerámia fehér és króm.

©
©
©
©
©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Temetés? Hamvasztás? A komposztálás a zöld megoldás

Temetés? Hamvasztás? A komposztálás a zöld megoldás

Óriási visszaesés után fellendülést vár az Airbnb

Óriási visszaesés után fellendülést vár az Airbnb

Meglettek Lady Gaga elrabolt kutyái

Meglettek Lady Gaga elrabolt kutyái