Tetszett a cikk?

A terroristavezér olyan személyiségekkel együtt szerepel, mint Kofi Annan ENSZ-főtitkár, II. János Pál pápa és George W. Bush amerikai elnök.

A Time című amerikai lap által elkészített lista célja, hogy összegezze azt a"néhány embert, aki befolyásolja a többi milliárd életét", jó és rossz értelemben egyaránt. A listára olyanok kerültek fel - köztük 22 nő is -, akik a Time véleménye szerint befolyásolni képesek a folyó év történéseit. A politikusok kategóriájában bin-Laden olyan személyiségekkel együtt szerepel, mint Kofi Annan ENSZ-főtitkár, II. János Pál pápa és George W. Bush amerikai elnök.A "Hősök és bálványok" besorolás alatt olyan személyiségek találhatók, mint az iráni Nobel Béke-díjas Sirin Ebadi, David Beckham brit labdarúgó, Nelson Mandela volt dél-afrikai elnök és Arnold Schwarzenegger, az osztrák származású hollywoodi sztár, jelenleg kaliforniai kormányzó.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!