Tetszett a cikk?

William Kennedy Smith ellen egy volt kolléganője, Audra Soulias feljelentést tett, mert William állítólag 1999-ben egy estélyen leitatta és megerőszakolta.

A 43 éves William JFK Jean nevű húgának egyik gyermeke. Volt barátnője, Soulias kisasszony az öt éve elszenvedett állítólagos megpróbáltatásért 50 ezer dollár kártérítést követel. Az orvos William bejelentette, hogy a vád ugyan alaptalan, de emiatt megválik a hátrányos helyzetű személyek megsegítését célzó nemzetközi rehabilitációs központ elnöki tisztétől. Mint hangoztatta: el akarja kerülni, hogy rossz fénybe kerüljön a nemes célú alapítvány is.A most 28 éves fiatal nő azzal indokolta a kissé megkésett feljelentést, hogy a közelmúltban találkozott egy sorstársával, aki elmesélte, milyen zaklatásokat kellett elviselnie a Kennedy-sarjtól. A gyanúba kevert férfi az egész ügyet vitatja. Mint állítja, megegyezéses viszony volt ő és Soulias között, ami jó öt hónapig el is tartott, erőszakról szó nem volt.(MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Gyorsabb és olcsóbb hitelfolyósítást ígér a Bankszövetség

Gyorsabb és olcsóbb hitelfolyósítást ígér a Bankszövetség

Bodrogi Gyula Törőcsik Mari haláláról: Ez a pillanat a gondolkodásra jó, beszédre nem

Bodrogi Gyula Törőcsik Mari haláláról: Ez a pillanat a gondolkodásra jó, beszédre nem

Kész az ellenzéki előválasztás pontos menetrendje

Kész az ellenzéki előválasztás pontos menetrendje