Tetszett a cikk?

Arról az elkövetkező napokban születik döntés, hogy a Schumacher által felajánlott tízmillió dollárt milyen konkrét célokra fordítják.

Rendkívüli segítőkészségről tett tanúbizonyságot Michael Schumacher. A többszörös Forma 1-es német világbajnok kedden  tízmillió dollár azonnali segélyt ajánlott fel a dél-ázsiai szökőár áldozatainak megsegítésére. Mindezt a páratlan sikereket elért autóversenyző menedzsere jelentette be a ZDF televízió esti, "Segíteni akarunk- Szívünk a gyermekekért" című műsorában.

A külügyminisztériummal együttműködve az elkövetkező napokban születik döntés arról, hogy a Schumacher által felajánlott tízmillió dollárt milyen konkrét célokra fordítják.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Müller Péter Sziámi: Ne hülyéskedj, ez a gyerekem, aki megnőtt

Müller Péter Sziámi: Ne hülyéskedj, ez a gyerekem, aki megnőtt

A Maserati leleplezte eddigi leggyorsabb szedánjait

A Maserati leleplezte eddigi leggyorsabb szedánjait

Újabb 15 magyarnál mutatták ki a koronavírust

Újabb 15 magyarnál mutatták ki a koronavírust