szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Pert indított egy férfi egy online társkereső ügynökség ellen, mert válásáig nem vehette igénybe a cég szolgáltatásait.

John Claassen 36 éves ügyvéd még el sem vált, már randevúzni akart, de nem tudott, mert a cég nem engedélyezte a hozzáférést a weboldalhoz. Az ügyvéd szerint ezzel az ügynökség megsértette az állampolgári jogait.

"Sok hozzám hasonló helyzetben lévő férfi van, aki szeretne továbblépni, de ezek a törvények nem engedik." - mondta Claassen, aki már többször javasolta ennek az igazságtalan szabályozásnak a megszüntetését. A céget, amely úgy hirdeti magát, hogy segít a komoly agglegényeknek hosszú ideig tartó partnerkapcsolatot építeni, nem lehetett elérni.

A férfi keresete az állam azon törvénykezésén alapszik, amely kimondja, hogy a cégek nem vehetik figyelembe az ügyfél családi állapotát szolgáltatásaik meghatározásánál.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Infinit Tech

Megrögzötten ragaszkodnak szokásaikhoz az internetezők

A brit Cabinet Offic megbízásából a Tickbox.net nevű cég 1535 tizenhat évnél idősebb angol netezőt kérdezett meg internethasználati szokásaikról. A Kabinetiroda arra volt kíváncsi, milyen esélyei és lehetőségei vannak az angol kormány e-szolgáltatásokat összesítő egyablakos oldalának a nagyobb fokú elismertségre.

MTI Karrier

Interneten érhetik el az álláskeresők az ügyfél-védnököt

Néhány hete új formában jelentkezik az Állami Foglalkoztatási Szolgálat országos honlapja, a megyei munkaügyi központok menüpont alatt valamennyi térségi munkaügyi szervezetről olvashatók összefoglaló információk, de innen tovább lehet lépni a megyei intézmények önálló honlapjaira is.

"Nem kell tízezreket költeni" - Vérbeli gamert kérdeztünk a kedvenc mobilos játékairól

"Nem kell tízezreket költeni" - Vérbeli gamert kérdeztünk a kedvenc mobilos játékairól

Újra tízezrek vonultak a belarusz utcákra, 77 tüntetőt vettek őrizetbe

Újra tízezrek vonultak a belarusz utcákra, 77 tüntetőt vettek őrizetbe

Félig leaszfaltoztak egy macskát Bács-Kiskun megyében

Félig leaszfaltoztak egy macskát Bács-Kiskun megyében