szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A májusi beiktatása előtt álló következő olasz miniszterelnök, Silvio Berlusconi üdvözli, ha Soros György befektető vételi ajánlatot tesz az AS Roma labdarúgócsapatára.

Európában megszokott dolog, hogy külföldi befektetők helyi klubokba fektetnek be, ha tehát „valaki erős csapatot akar tőkebefektetés révén felépíteni, az üdvözlendő” – mondta Berlusconi egy rádióban.

A magyar származású milliárdosról, Soros Györgyről az a hír terjedt el, hogy esetleg megvenné a római csapat többségi tulajdonát a Sensi családtól. Az Il Sole-24 Ore című lap szombati száma szerint Soros 200 millió eurót ajánlana fel a klubért.

Berlusconi a tavaly Bajnokok Ligája-győztes AC Milannak a tulajdonosa.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI/hvg.hu Gazdaság

Soros György: a komoly válság még hátra van

A hitelpiaci válságon még távolról sem jutott túl a világ – figyelmeztetett ismét Soros György magyar származású befektető. Soros sürgette a pénzügyek irányítóit, hogy gyorsabban cselekedjenek a jelzáloghitel-piaci válság okozta károk elhárításában.

MTI Gazdaság

Soros koromsötét prognózisa

Ítéletnapi forgatókönyvet vázolt Soros György amerikai befektető a Hatvan éve a legrosszabb válság című cikkében, amelyet a Financial Times közölt.

Európa leggazdagabb embere mégiscsak megszerzi a Tiffanyt

Európa leggazdagabb embere mégiscsak megszerzi a Tiffanyt

Kórházakat támadó zsarolóvírusokról is szó lesz egy magyar kiberbiztonsági konferencián

Kórházakat támadó zsarolóvírusokról is szó lesz egy magyar kiberbiztonsági konferencián

Felépült a koronavírusból Cristiano Ronaldo, jöhet Budapestre is

Felépült a koronavírusból Cristiano Ronaldo, jöhet Budapestre is