szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Áder János köztársasági elnök nyitotta meg szombat este a brüsszeli Concert Noble gálarendezvény-központba szervezett Magyar Bált.

Az arcFAM Egyesület által a brüsszeli magyar diplomáciai képviseleti intézmények támogatásával szervezett, jótékonysági célú rendezvény bevételét idén - Schöpflin György és Deutsch Tamás néppárti európai parlamenti képviselő kezdeményezésére - a Minden gyerek lakjon jól! elnevezésű magyarországi alapítvány javára fordítják.

A bál védnöke volt - Áder János mellett - Herman Van Rompuy, az Európai Tanács elnöke. Az idei brüsszeli Magyar Bál vendégvárosává Fertőd-Eszterházát választották, a mulatságon megjelent az Esterházy család két tagja is.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kisiklott és részben az oldalára dőlt egy tehervonat Murakeresztúron

Kisiklott és részben az oldalára dőlt egy tehervonat Murakeresztúron

Menczer szerint Európa Kínában áll sorban vakcináért

Menczer szerint Európa Kínában áll sorban vakcináért

77 koronavírusos beteg hunyt el

77 koronavírusos beteg hunyt el