2010 leghasznosabb ingyenes Windows-alkalmazásai

2010. december 02., csütörtök, 07:24 • Utolsó frissítés: 2010. december 02., csütörtök, 10:45
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

A számítógépet napi szinten használók tudják, szinte minden feladat megoldásához akad az interneten valamilyen jó minőségű, ingyenes szoftver. Ezekkel a legtöbb esetben kényelmesebbé tehetjük életünket, vagy felgyorsíthatjuk, egyszerűsíthetjük a napi munkát.

A Techline oldalán idén is rengeteg hasznos és érdekes alkalmazást mutattak be, amelyek nagy része ingyenes, így bárki letöltheti és használhatja őket. A szerkesztők most egy 15 programból álló toplistát készítettek az idei évben „terítékre került” ingyenes (freeware) szoftverekből, és ebbe az összeállításba igyekeztek összegyűjteni a leghasznosabbakat akár a napi munka, akár a szórakozás, akár a Windows karbantartása, gyorsítása során.

A Techline.hu cikke itt olvasható >>>

Véleménye van? Ossza meg velünk!


2010 leghasznosabb ingyenes Windows-alkalmazásai
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X