Ennyibe fog kerülni a Nokia új csúcsmobilja

2012. szeptember 11., kedd, 07:30 • Utolsó frissítés: 2012. szeptember 11., kedd, 08:48
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

A Winfuture.de beszámolója szerint 600 euróért kezdik majd árulni a Nokia Lumia 920 kártyafüggetlen verzióját. A mobilszolgáltatói kedvezményekkel néhány tízezerrel olcsóbbra jöhet ki a telefon, a karácsony pedig tovább fokozhatja a helyzetet.

A német Winfuture úgy tudja, hogy a Reuters mobilszolgáltatóktól származó novemberi értesülése helyett már október közepén piacra kerül a Nokia legújabb csúcstelefonja. A Lumia 920 kezdőára 600 euró lehet, ami jelenlegi árfolyamom számolva 172 ezer forintot jelent. Ebből lejönnek még a szolgáltatói kedvezmények, illetve a mobilcégeknél novemberben induló karácsonyi akciós szezon engedményei.

A valamivel gyengébb, olcsóbb Lumia 820 két héttel a csúcsmodell után kerül majd polcokra, ez 450 euróba (kb. 130 ezer forint) fog kerülni.

Nokia Lumia 820 és 920
A két mobil első körben Németországban, Franciaországban, az Egyesült Királyságban, Olaszországban és Oroszországban jelenik majd meg, a második kör tagjai pedig Lengyelország, a Skandináv országok, Portugália és Spanyolország. A magyarországi megjelenés idejéről egyelőre semmit nem tudni.

A szerdán bemutatott, windowsos készülékben egy 4,5 colos PureMotion HD+ kijelző, egy 1,5 GHz-es, kétmagos Snapdragon processzor, 1 GB RAM, egy 8 megapixeles, de a PureView technológiának köszönhetően a többi hasonló kamerát felülmúló fotóegység van. Ez utóbbi a bejelentés után rögtön kereszttűzbe került, kiderült ugyanis, hogy a kamera előnyeit bemutató videó mellett a készülék fényképes tulajdonságait promózó hirdetésekben is csalt a Nokia.

Az olcsóbb windowsos Nokiákra vágyóknak néhány hónapot még várniuk kell, előreláthatólag 2013 első negyedévében jelennek majd meg az alsóbb kategóriás Lumiák.


Ennyibe fog kerülni a Nokia új csúcsmobilja
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X