szerző:
hvg.hu

A brit világbajnok hatalmas diadalt aratott hazai nagydíján. Amíg ő a közönséggel ünnepelt, dobogós társai a kefét ették.

Lewis Hamilton nyerte a Silverstone-ban megrendezett tegnapi F1-futamot, melynek eredményhirdetését követően a győztes a megszokott procedúrától eltérően nem rögtön az interjúszobába távozott, hanem belevetette magát a rajongói közé.

Amíg Hamilton honfitársaival ünnepeltette magát kint a pályán, addig a finn Bottas és Räikkönen unottan várta a britet a sajtószobában, és erről az alábbi képet posztolta Hamilton, a következő rövidke szöveggel megspékelve: "sorry guys".
©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!