Újabb levelet küldenek a bankok az adósoknak

Újabb levelet küldenek a bankok az adósoknak

Az Erste magyarországi csoportjánál az elszámolás újabb szakaszában több mint 160 000 levelet adnak postára, a CIB csoport elszámolással érintett társaságai pedig mintegy 109 000 forint alapú, vagy deviza alapúnak nem minősülő deviza szerződéssel kapcsolatosan számolnak el.

MTI

Ne is próbáljon netbankolni az Erstével a hétvégén

Ne is próbáljon netbankolni az Erstével a hétvégén

Egész hétvégén nem működik majd az Erste internetes bankszolgáltatása karbantartási munkák miatt.

MTI

Napokig elérhetetlen lesz az Erste netbankja

Napokig elérhetetlen lesz az Erste netbankja

Az Erste Bank arról tájékoztatta ügyfeleit, hogy pár hét múlva nagyjából két és fél napon át elérhetetlen lesz a netbank és részben a telebank szolgáltatása.

hvg.hu

Négy magyar bank 108 milliárdot adott a betétbiztosítónak

Az MKB, az OTP, a Takarékbank és az Erste alkotta szindikátus jegyezte le az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) nemrég kibocsátott kötvényeit - mondta a Portfolio.hu-nak Orbán Gábor, az NGM államtitkára a csütörtökön beharangozott, pénteken megjelenő interjúban.

MTI

Magyar ügyekben foglalt állást az Európai Bíróság főtanácsnoka

A főtanácsnok szakértőként nyilvánult meg, álláspontja semmire nem kötelezi a bíróságot. Az egyik ügy egy szlovák cég magyar adatvédelmi szankcionálásáról szól, a másik az Erste Bankot érinti.

MTI

Hónapokat csúszik az állam bevásárlása az Erstébe

Az állam a tervezettnél némileg később, ősszel tud belépni az Erste Bank Hungary tulajdonosai közé – mondta Orbán Gábor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) államtitkára egy hétfői háttér-tájékoztatón.

MTI

Megvan, ki viszi el a Citibank magyar ügyfeleit

Megvan, ki viszi el a Citibank magyar ügyfeleit

A Reuters úgy értesült, hogy az Erste Bank közel áll a Citibank magyarországi lakossági portfóliójának megvételéhez.

hvg.hu

Megsérti a kormány a megállapodást az Erste vezére szerint

A Quaestor-kártérítések kérdésének kezelésével Budapest megsérti az Erste, az EBRD és kormány között létrejött megállapodást, amelynek részeként az utóbbi kettő összesen 30 százalékos részesedést szerezhet az osztrák bank magyar leányában – mondta a napi.hu szerint az osztrák Erste Group vezérigazgatója, Andreas Treichl a Reutersnek. Azt is hozzátette viszont, hogy barátságos megállapodásra számít az ügyben.

hvg.hu

Onthatják magukból a bankok az olcsó hitelt

Onthatják magukból a bankok az olcsó hitelt

Már 14 magyar hitelintézeten keresztül érhető el az Eximbank rövid lejáratú, két éven belüli futamidejű, fix kamatozású export-előfinanszírozó hitelterméke.

hvg.hu

Meglepetés: költekezik a kormány, módosítani kell a költségvetést

Meglepetés: költekezik a kormány, módosítani kell a költségvetést

Közleményben jelentette be a Nemzetgazdasági Minisztérium, hogy módosítják a költségvetést, mert kell a pénz az állami bankvásárlásra, és kifizetik a BKV adósságát is.

hvg.hu

Lehiggadtak mára az Erste-ügyfelek

Lehiggadtak mára az Erste-ügyfelek

Csütörtökön már nem rohamozták meg az Erste bank fiókjait azok az ügyfelek, akik bedőltek a pénzintézet nehéz helyzetéről szóló álhírnek.

Hirdetés

Megkapta a rendőrség az Erste feljelentését a mai álhír miatt

Megkapta rendőrség az Erste Bank rémhírterjesztés miatti feljelentését.

Álhír terjed az Erste Bankról, amely cáfol és feljelent

Álhír terjed az Erste Bankról, amely cáfol és feljelent

Az Erste csődjét híresztelik, az ügyfelek pedig megrohanták a fiókokat – írja a dehir.hu. A bank cáfol és büntetőfeljelentést tesz. Az NGM szerint is biztonságban van az Erste betéteseinek pénze.

hvg.hu

Vasárnap még az Erste netbankja is bezár

Szombat este és vasárnap majdnem egész nap nem fog működni az Erste Bank internetbanki szolgáltatása.

hvg.hu
Hirdetés

És akkor Esterházy bekéredzkedik tanoncnak Matolcsyhoz

És akkor Esterházy bekéredzkedik tanoncnak Matolcsyhoz

Matolcsy György könyvet írt saját géniuszáról, felszámolják a Buda-Cash brókerházat, bajba került a Hungária Értékpapír Zrt., az Erste devizahitelesei pezsgőt bonthattak. A hét azonban nem csak a pénzügyi világban volt mozgalmas, beindultak a vasárnapra betiltott áruházláncok, sorra jelenették be, hogy tovább lesznek nyitva hétköznap, megint drágább lett a benzin, a NAV pedig tiszta, mint a hó. Heti gazdasági összefoglaló.

hvg.hu

Március 19-ig remélhet az Erste

A Fővárosi Ítélőtábla elhalasztotta a másodfokú határozat kihirdetését az Erste Bank magyar állam ellen indított forintalapú szerződésekkel kapcsolatos perében.

MTI

Van hova fejlődnie a magyar exportnak

A magyar kivitelben továbbra is a nagy, főleg multinacionális vállalatok szerepe döntő, és azon belül az export majdnem felét mindössze két szektor adja – derült ki az Erste Bank és a HVG által szervezett konferencián.

hvg.hu

Treichl: A kormány nem léphet vissza a bankadócsökkentéstől

Treichl: A kormány nem léphet vissza a bankadócsökkentéstől

Csak az Orbán-kormány és az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) közötti megállapodás végleges, miszerint törvény születik a bankadó 2016-2019 közötti csökkentéséről, így ettől a kötelezettségétől a magyar kormány már nem léphet vissza – így nyilatkozott a HVG-nek a megállapodást összehozó osztrák Erste bankcsoport elnök-vezérigazgatója, Andreas Treichl. Arról viszont még folynak a tárgyalások – mondta –, hogy a kormány és az EBRD milyen feltételekkel szerez 15-15 százalékos részesedést a magyarországi Erstében.

HVG

Történelmi hétvégén van túl az Erste a magyar vezér szerint

Az Erste Bank az elszámolás és a forintosítás keretében több mint 400 ezer érintett kölcsön- és lízingszerződéshez kapcsolódóan mintegy 50 féle értesítőlevelet küld ki ügyfeleinek - közölte a pénzintézet hétfőn. Húszmilliárdot már jóvá is írtak az elmúlt hétvégén.

MTI

Mindenkit meglepett az Erste a legfrissebb számokkal

Az osztrák Erste Group bankcsoport 42 millió euró nyereséggel zárta a tavalyi negyedik negyedévet az előzetes adatai szerint, pedig 2013 negyedik negyedévében még 370,3 millió eurós vesztesége volt.

MTI
Hirdetés
12311

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X