hvg.hu Itthon

A nap, amikor Matolcsy György bizonyítékot talált arra, hogy sikeres

Egy nap, öt téma, amiről mindenki beszél: Béreljünk lakást, vagy inkább vegyünk? Matolcsy György először beszélt az MNB és alapítványai körül kirobbant botrányról. Búcsút vehetünk az OEP-től és a mentolos cigitől. A terézvárosi gyerekeket mostantól nem a borzasztó lúgos támadásért első fokon elítélt orvos gyógyítja. És ha eddig nem aggódott az EU és az USA szabadkereskedelmi megállapodása miatt, ma olyat mondtak arról, hogy fog.

hvg.hu Vállalkozás

Halálra bírságolná a kormány a Google-t és társait

Orbitális büntetések jöhetnek a reklámadóban, a tervezett idei változtatások a törvény korábbi módosításainak kikényszeríthetőségét segíti elő. Már az eredeti reklámadó törvény is a NAV-hoz be nem jelentkezett internetes reklámközvetítők adóztatására hajtott, most úgy fest, megunták a tili-tolit és brutális büntetésekkel zúznák le, aki nem fizet. A halmozódó tételek fél év múltán milliárdos összeget is elérhetnek.

Kertész Attila Mihály Én és a Cégem

Ezt jó, ha tudja, ha Facebookon vagy Instán nyomul

Mindannyian használjuk, de vajon azt is értjük, hogyan működik? Mi alapján jeleníti meg cége Facebook oldalának kedvelői számára posztjait? Jobb, ha tisztában van a közösségi média működésével, hogy a lehető leghatékonyabban tudja kihasználni a benne rejlő lehetőségeket.

hvg.hu Tech

Feltörték a Facebookot

Egy jóindulatú hacker a Facebook által felajánlott jutalomra hajtva éppen biztonsági réseket keresett és talált is a közösségi oldalon, amikor rájött, hogy rajta kívül valaki más is benn van a rendszerben.

1 2 3 4 5 6 7
143
A címlapról ajánljuk
Orbán felcsúti barátja megtriplázta a vagyonát egy év alatt

Orbán felcsúti barátja megtriplázta a vagyonát egy év alatt

A nemzet legsikeresebb gázszerelője, Mészáros Lőrinc egy év alatt 15,4 milliárd forinttal növelte a vagyonát, amivel a 31. leggazdagabb magyarnak számít a Napi.hu idei, a 100 leggazdagabb magyart felsoroló listája szerint. Az élen továbbra is Csányi Sándor, és Demján Sándor is őrzi a helyét a dobogón.