hvg.hu Tech

Így csal a videókkal a Facebook?

Csalnak, hazudnak és a YouTube-ról lopnak – ezt állította korábban a Facebookról egy tartalomgyáros, állítását több érvvel is alá tudta támasztani. A közösségi oldal most hivatalosan is elismerte, két éven át "túlbecsülték" a videók nézettségét.

hvg.hu Tech

Nem kis pénz: milliárdokat kapnak a menekültek

A világ legnagyobb tech cégei is csatlakoztak a Fehér Ház kezdeményezéséhez, amely az Európába érkező menekültek megsegítését tűzte ki céljául. Ott a Facebook, a Google, a Microsoft, de még az Uber is.

hvg.hu Vállalat + Vezető

A tudás hiányzik a növekedéshez

A magyar kkv-szektor mintha kerülné a digitalizációt. A cégek kevesebb, mint felének van saját internetes honlapja és csak a vállalkozások egyharmadának van Facebook-oldala.

MTI Világ

Engedett a Facebook - nem cenzúrázzák többé a vietnami háborús képet

A közösségi oldal korábban eltávolította Tom Egeland norvég író bejegyzését, amely "a háborút megváltoztató" hét fotóról szólt, köztük azt a világhírű képet is, amely egy amerikai napalmtámadás után készült Vietnamban, és egy súlyosan megégett kislány meztelenül szalad rajta. A bírálatok után azonban Zuckerbergék meghajoltak.

hvg.hu Élet+Stílus

"Röhej": Norbi reagált a szakértők levelére és az őt ért vádakra

Elismerve a népszerű fitneszguru érdemeit a testmozgás és a fogyás népszerűsítésében, Novák Hunor orvos és Csupor Dezső gyógyszerész, a Szegedi Egyetem docense nyílt levélben kérte számon Norbit, hogy miért oszt meg 1 millió követővel rendelkező Facebook-oldalán tudományosan cáfolt tévhiteket. – Norbi válaszolt.

hvg.hu Itthon

Újabb fideszes védekezik azzal, hogy feltörték a Facebook-oldalát

A Sziget Fesztiválon folyó állítólagos agymosás miatt kérte számon Facebook-posztban Gerendai Károly főszervezőt egy dömsödi önkormányzati képviselő – vagy legalább is valaki, aki az ő nevével és képével posztolt ilyet a politikus Facebook-oldalán. Amit állítása szerint feltörtek.

1 2 3 4 5 6 7
149
A címlapról ajánljuk