MTI/hvg.hu Élet+Stílus

Tudta, hogy új növényfajokat lehet felfedezni a Facebookon?

A Drosera magnifica felkerült a tavaly felfedezett új fajok tízes toplistájára. De nemcsak azért különleges, mert a közösségi oldalon bukkant fel, hanem mert a 200 ismert harmatfűféle közül 123 centiméterével a legnagyobb. Veszélyeztetettnek számít, mert kizárólag egyetlen, 1500 méter magas brazíliai hegyen nő.

hvg.hu Tech

Látta már a Facebook új térképét?

A jövőben még nagyobb hangsúlyt fektet a Facebook az élő videózásra, legalább is erre utal Zuckerbergék legújabb fejlesztése. Miután a közösségi oldalon február óta a világ bármely pontján lehet közvetítést indítani, a cég szeretné, ha az adások minél több emberhez érnének el.

hvg.hu Tech

Ezeket az adatokat azonnal törölje a Facebookjáról

A legtöbben talán nem is gondolnák, de van néhány ártatlannak tűnő információ, amit ha megosztunk a Facebookon, könnyen kellemetlenség érhet bennünket. Mutatunk öt dolgot, amire érdemes odafigyelni.

hvg.hu Itthon

7 nap - 7 kérdés: Mi az, amit nem kapnak Lázár János gyerekei?

Tudja, miről faggatta Gyárfás Tamás Kiss Lászlót? És hogy mennyi a Magyarországon futó autók átlagéletkora? Ön is érzékelte a Facebookon azt, amivel Zuckerbergéket vádolják? Izgatottan várja a Dallas TV-t? Vagy inkább az Izaurát? Esetleg a Szomszédok TV-t? Mire emlékszik az év 19 hetének híreiből? Idézze fel hírkvízünkkel!

hvg.hu Itthon

Meddig lehet homályosítani Kiss-ügyben?

Aczél Endre dezinformál, vagy csak nem vette észre, hogy a bíróság annak idején több nemierőszak-ügyben is eljárt? Mindenesetre elővettük a vádiratot.

hvg.hu Itthon

A nap, amikor Matolcsy György bizonyítékot talált arra, hogy sikeres

Egy nap, öt téma, amiről mindenki beszél: Béreljünk lakást, vagy inkább vegyünk? Matolcsy György először beszélt az MNB és alapítványai körül kirobbant botrányról. Búcsút vehetünk az OEP-től és a mentolos cigitől. A terézvárosi gyerekeket mostantól nem a borzasztó lúgos támadásért első fokon elítélt orvos gyógyítja. És ha eddig nem aggódott az EU és az USA szabadkereskedelmi megállapodása miatt, ma olyat mondtak arról, hogy fog.

hvg.hu Vállalkozás

Halálra bírságolná a kormány a Google-t és társait

Orbitális büntetések jöhetnek a reklámadóban, a tervezett idei változtatások a törvény korábbi módosításainak kikényszeríthetőségét segíti elő. Már az eredeti reklámadó törvény is a NAV-hoz be nem jelentkezett internetes reklámközvetítők adóztatására hajtott, most úgy fest, megunták a tili-tolit és brutális büntetésekkel zúznák le, aki nem fizet. A halmozódó tételek fél év múltán milliárdos összeget is elérhetnek.

1 2 3 4 5 6 7
144
A címlapról ajánljuk