hvg.hu Plázs

Frappánsan szólt vissza Zuckerberg egy nagymamának

A nagyi szerint a lányoknak kell jóban lenni a „kockákkal”, mert a kockákból lehet a jövő Zuckerbere, a Facebook-alapító szerint viszont még jobb, ha maguk a lányok lesznek kockák, és később innovátorok.

hvg.hu Plázs

Az emberiség jövőjéről szóló nagyszabású vízióval üdvözölték babájukat Zuckerbergék

Amint megszületett a várva várt Zuckerberg baba, Max Chan Zuckerberg, a Facebook-alapító és felesége váratlan bejelentést tett: az emberiség érdekében lemondtak a család birtokában lévő Facebook-részvények 99 százalékáról. Minden idők legnagyobb jótékonysági felajánlása (45 milliárd dollár) a Chan Zuckerberg Initiative néven létrehozott alapítványhoz kerül. A pár mindezt egy nyílt levélben jelentette be, amit gyermeküknek címeztek.

hvg.hu Vállalkozás

A Facebook-főnök gyesre megy

Lánya születése után azonnal kéthónapos apasági szabadságra megy Mark Zuckerberg, a Facebook közösségi oldal megteremtője, és működtetője.

Hercsel Adél Kult

Hankiss Elemér: Mintha újra egy zátony felé sodródnánk

A magyar társadalom vezérei az elmúlt huszonöt évben az országot inkább rombolták, mint építették – állítja Hankiss Elemér, majd hozzáteszi: azért, ami a jólétet illeti, még így is a világ első 15-20 százalékában vagyunk. Befejezetlen ember című új kötete apropóján beszéltünk az író-szociológussal a Zuckerberg-galaxisról, a fogyasztói társadalom hazugságairól, s arról, hogy miért nem képes Magyarország kitörni a válságból.

hvg.hu Gazdaság

Még mindig Bill Gates a leggazdagabb, de...

A világ leggazdagabbjai 2013-ban őrületes tempóban gazdagodtak tovább. Az elektromos sportkocsijával járműipari trendfordulást előidéző Elon Musk számlája több mint duplájára hízott.

mashabe Világ

Mr. Facebook megnősült

Szombaton megnősült a világ egyik leggazdagabb embere, Mark Zuckerberg. A Facebook alapítója és vezérigazgatója szűk körben, a Palo Alto-i otthonában tartott privát bulin vette feleségül régi barátnőjét, Priscilla Chant.

1 2
A címlapról ajánljuk