hvg.hu Plázs

Frappánsan szólt vissza Zuckerberg egy nagymamának

A nagyi szerint a lányoknak kell jóban lenni a „kockákkal”, mert a kockákból lehet a jövő Zuckerbere, a Facebook-alapító szerint viszont még jobb, ha maguk a lányok lesznek kockák, és később innovátorok.

hvg.hu Plázs

Az emberiség jövőjéről szóló nagyszabású vízióval üdvözölték babájukat Zuckerbergék

Amint megszületett a várva várt Zuckerberg baba, Max Chan Zuckerberg, a Facebook-alapító és felesége váratlan bejelentést tett: az emberiség érdekében lemondtak a család birtokában lévő Facebook-részvények 99 százalékáról. Minden idők legnagyobb jótékonysági felajánlása (45 milliárd dollár) a Chan Zuckerberg Initiative néven létrehozott alapítványhoz kerül. A pár mindezt egy nyílt levélben jelentette be, amit gyermeküknek címeztek.

hvg.hu Vállalkozás

A Facebook-főnök gyesre megy

Lánya születése után azonnal kéthónapos apasági szabadságra megy Mark Zuckerberg, a Facebook közösségi oldal megteremtője, és működtetője.

Hercsel Adél Kult

Hankiss Elemér: Mintha újra egy zátony felé sodródnánk

A magyar társadalom vezérei az elmúlt huszonöt évben az országot inkább rombolták, mint építették – állítja Hankiss Elemér, majd hozzáteszi: azért, ami a jólétet illeti, még így is a világ első 15-20 százalékában vagyunk. Befejezetlen ember című új kötete apropóján beszéltünk az író-szociológussal a Zuckerberg-galaxisról, a fogyasztói társadalom hazugságairól, s arról, hogy miért nem képes Magyarország kitörni a válságból.

1 2

A címlapról ajánljuk