szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Aaron Sorkin, a Social Network - A közösségi háló forgatókönyvírója szívesen elkészítené a film második részét. Egy feltétele van: David Finchernek kell azt is rendeznie.

Az már biztos, hogy ötlet szintjén az alkotókban is felmerült, hogy a Mark Zuckerberg-sztorit folytatni kellene a nagyvásznon. Aaron Sorkin egy podcastadásban beszélt arról, hogy ő nagyon szívesen megírná a Social Network-A közösségi háló második részének is a forgatókönyvét, ha azt az előző részhez hasonlóan, ugyancsak David Fincher rendezné.

Az első rész Jesse Eisenberg főszereplésével megmutatja, hogy miként lesz a harvardi diákból egy briliáns ötletnek köszönhetően szilícium-völgyi techmogul. A második rész Sorkin elképzelése szerint jóval sötétebb felhangot kapna, ami azok után szinte természetes, hogy a Netflix The Social Dilemma dokumentumfilmjében maguk a techcégek, a Google, a Facebook, Instagram egykori alkalmazottjai tálalnak ki az adatkapitalizmus demokráciaromboló és a mentális egészségünket szétziláló mechanizmusairól.

(via Independent)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kutyaviadal-szervezőkön ütött rajta a TEK

Kutyaviadal-szervezőkön ütött rajta a TEK

Fittipaldi helyettesíti a megégett Grosjeant a következő F1-es futamon

Fittipaldi helyettesíti a megégett Grosjeant a következő F1-es futamon

Nagy dobásra készül a Facebook 2021-ben: jön a saját pénze

Nagy dobásra készül a Facebook 2021-ben: jön a saját pénze