szerző:
hvg.hu

A kisorsolt nyertes végül nem mert elmenni a vacsorára.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után, középút nem maradt senkinek. Magyarország tehát egyrészt olyan maradt, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

Míg Orbán Viktor személyesen, telefonon buzdította szavazásra a választópolgárokat, addig Kelemen Anna egy vele eltöltött estével próbálta szavazásra bírni az embereket. A választás után ki is sorsolta a nyertest, a Bors viszont azt írja, hogy a férfi virágot küldött maga helyett, vagyis nem élt a fődíjjal.

Kelemen Anna választási nyereményjátékát egyébként több mint egymillióan nézték meg, és több ezren jelentkeztek. Kelemen, aki korábban maga is indulni akart a választáson, végül a budapesti N. Zsoltot sorsolta ki. A lap szerint a férfi egy szál rózsát és egy levelet küldött maga helyett a vacsora helyszínére, és ezt írta: „Bocsásson meg nekem, ön egy csődört várt, de én gyáva nyúl vagyok”.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!