Bejelentkezés  
A mai nap hírei2014. július 28. (8 db)
Ebben az órában

Megvizsgálná több szak létjogosultságát az államtitkár

Fontos megvizsgálni bizonyos felsőoktatási szakok létjogosultságát, de ezt közösen kell megtenni az egyetemekkel - mondta a Napi Gazdaságnak adott interjújában Palkovics László, az Emberi Erőforrások Minisztériumának felsőoktatásért felelős államtitkára.

Rovat: Itthon
Szerző: MTI

Kevés lehet a kórházaknak dobott újabb mentőöv is

Körülbelül két és fél hónap alatt keletkezett tartozást tudnak a kórházak kiegyenlíteni - reagált a Magyar Hírlapnak Rácz Jenő, a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház főigazgatója az egészségügyi államtitkár múlt heti bejelentésére, miszerint az Egészségügyi Alap tizennégymilliárd forintos céltartalékából többlettámogatást kapnak a kórházak.

Rovat: Gazdaság
Szerző: MTI

Szinte lezárnak egy egész országot az ebola miatt

A libériai kormány elrendelte a nyugat-afrikai ország legtöbb határátkelőjének lezárását és szigorú intézkedéseket foganatosított, hogy feltartóztassa az ebola-járvány terjedését. A vírus legkevesebb 660 emberrel végzett a térségben március óta.

Rovat: Világ
Szerző: MTI

Varga: eszük ágában sincs kivonulni a bankoknak

A devizahiteles mentőcsomag miatt nem kerül veszélybe a magyar bankrendszer, és a pénzintézeteknek eszük ágában sincs kivonulni az országból - mondta a Világgazdaságnak adott, hétfőn megjelent interjújában Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter.

Rovat: Vállalkozás
Szerző: MTI
01:00 - 02:00
Bukások

Bukások

Egy nyugger feljegyzéseiből.

Rovat: Nyüzsi
Szerző: Mező Ferenc

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X