Ebben az órában

11:00 - 12:00

10:00 - 11:00

MTI Itthon

Erre figyeljen, ha szavazni indul vasárnap!

A legtöbb választópolgár abban a szavazókörben szavazhat, ahol a 2014. őszi önkormányzati választáson, néhány esetben azonban előfordulhat, hogy új szavazókörben kell voksolni. A választónak célszerű indulás előtt ellenőriznie a választási irodától kapott tájékoztatón, hogy melyik szavazókörben várják.

09:00 - 10:00

Andor László Gazdaság

Andor László: Világ migránsai

Mi is a különbség migráns és migráns között, és miért kell az EU keleti tagállamainak megbarátkozniuk a gondolattal, hogy idővel nemcsak elvándorlás forrásai, hanem bevándorlás célországai is lesznek. Andor László közgazdász, volt uniós biztos elmagyarázza. Vélemény.

08:00 - 09:00

hvg.hu Világ

Bekeményítettek a Wallenberg-rokonok

Közelebb kerülhetünk a Wallenberg-rejtély megoldásához: a magyarországi zsidókat mentő svéd diplomata rokonai a napokban Moszkvába utaztak, s átadták az orosz külügyminisztériumnak azon kérdések listáját, amelyre választ várnak. A jogászok hadát alkalmazó Wallenberg rokonok közölték, ha nem kapják meg a válaszokat, akkor jogi lépéseket tesznek majd.

hvg.hu Autó

A Formula-1 bemutatja: Egy csavar élete

A Red Bull Racing által közzétett videó részletesen bemutatja, hogy mennyi munkával jár egy apró alkatrész megtervezése, legyártása és tesztelése mielőtt bekerül a versenyautóba. Felmerül a kérdés, vajon mennyi munkaóra mehet el egy komplikáltabb alkatrésszel?!

07:00 - 08:00

06:00 - 07:00

00:00 - 01:00