szerző:
hvg.hu

Hiába állítja a magyar fitneszguru, hogy kapcsolatban áll a szervezettel.

A Brit Dietetikus Szövetség (BDA) ma posztolta a Facebookon az álláspontját Schobert Norbival illetve a Norbi Update-tel kapcsolatban. A szervezet (amely egyébként hibásan írja a magyar vállalkozó és fitneszedző nevét) leszögezi , hogy nem igaz az állítás, miszerint Schobert Norbi kapcsolatban áll vele, vagy az általa szerkesztett Eating Well, Living Well című kiadvánnyal.

©

„Ezek az állítások hamisak, és a BDA leszögezi, hogy nincs kapcsolatban a személlyel és a cégével sem, és nem is lesz a jövőben” – fogalmaz a szervezet. A BDA jelzi, hogy logójának és bármilyen más anyagának használata tilos, csak bizonyos feltételek között engedéllyel lehetséges. Ezt azonban Schobert Norbinak nem adták meg.

A fitnesz- és életmódvállalkozó nemrég összetűzésbe került a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségével is amelynek részleteiről itt olvashat. Norbi akkor videóban kontrázott, és állítólag most is ezt teszi majd - holnap.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!