szerző:
hvg.hu

Az Alcsútdobozi Kalandpark nyárra lesz kész, de már megnyitotta kapuit.

A húsvéti hosszú hétvégére megnyílt az Alcsútdobozi Kalandpark, Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester, Orbán Viktor barátjának legújabb beruházása - írja a Propeller.hu. A természetvédelmi és madárvédelmi területen, a Csaplári-erdőben épült létesítmény nyárra lesz teljesen kész. Egy felnőtt jegy 3000 forint lesz.

Az ügyességi pályát a Mészáros és Mészáros Kft. üzemelteti. A milliárdos gázszerelő, aki szoros kapcsolatot ápol Orbán Viktor miniszterelnök családjával, és a hatvanpusztai Habsburg-major bérlésén keresztül is tízmilliókat fizet a családnak, számos beruházással büszkélkedhet Orbán Viktor szűkebb pátriájában. Az Alcsúti Arborétum közbeszerzésein alkalmanként százmilliós közbeszerzéseket nyer a park munkálataira. Mészáros a környéken több ezer hektár földdel is rendelkezik.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!