"Mocskos zsidók" - készenléti rendőrök lepték el a Jégbüfé környékét

2012. március 15., csütörtök, 16:14 • Utolsó frissítés: 2012. március 15., csütörtök, 17:25
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

Készenléti rendőrök tömege érkezett a Jégbüféhez, ahol szélsőjobbos tüntetők gyülekeztek. A rendezők a tüntetés végén arra kérték a résztvevőket, hogy menjenek a Szabadság térre "körbe nézni".

Véget ért a Rendszervágás nevű szélsőjobbos rendezvény a Jégbüfénél. A rendezők a tüntetés végén arra kérték a résztvevőket, hogy menjenek a Szabadság térre "körbe nézni".

A tüntetők korábban felmásztak a kordonokra is, melyek a Milla tüntetéstől választják el őket és "mocskos zsidóztak", melyre válaszul a millás tüntetők "nácik haza" felkiáltással reagáltak.

Szélsőjobbosok a millás tüntetés tövében
Szerző:hvg.hu
További videók

A készenlétisek egy szélsőjobbos tüntetőt elkísértek a helyszínről, egy másikat pedig őrizetbe vettek. Erre feszülten reagáltak a tüntetők, "Ria, ria, Hungáriát" skandálnak. A készenlétisek felhúzták sisakjaikat.

Fotó:

A "rendszervágás első rendezvénye" a Himnusz eléneklésével kezdődött.

Fotó:

A Milla tüntetéséről hazafelé tartó tömeg a Jégbüfénél összetömörült, a készenlétisek arrébb terelték őket, hogy ne érintekezzenek a szélsőjobbos tüntetőkkel.

Különös tendencia az 1%-os felajánlások terén
Különös tendencia az 1%-os felajánlások terén

Civil szervezetek sokaságának működése kerül veszélybe, mert az adózók fele nem rendelkezik az 1%-ról. Ennek a furcsa „közömbösségnek” az okát kutatjuk.

Hirdetés


"Mocskos zsidók" - készenléti rendőrök lepték el a Jégbüfé környékét
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
Hirdetés
HIRDETÉS
HVG ONLINE CSOPORT HÍREI
híreink RSS csatornái »
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X