"Mocskos zsidók" - készenléti rendőrök lepték el a Jégbüfé környékét

Utolsó frissítés:

Szerző:

Címkék: március 15.; Milla; milla tüntetés; Jégbüfé;

Készenléti rendőrök tömege érkezett a Jégbüféhez, ahol szélsőjobbos tüntetők gyülekeztek. A rendezők a tüntetés végén arra kérték a résztvevőket, hogy menjenek a Szabadság térre "körbe nézni".

Véget ért a Rendszervágás nevű szélsőjobbos rendezvény a Jégbüfénél. A rendezők a tüntetés végén arra kérték a résztvevőket, hogy menjenek a Szabadság térre "körbe nézni".

A tüntetők korábban felmásztak a kordonokra is, melyek a Milla tüntetéstől választják el őket és "mocskos zsidóztak", melyre válaszul a millás tüntetők "nácik haza" felkiáltással reagáltak.

A készenlétisek egy szélsőjobbos tüntetőt elkísértek a helyszínről, egy másikat pedig őrizetbe vettek. Erre feszülten reagáltak a tüntetők, "Ria, ria, Hungáriát" skandálnak. A készenlétisek felhúzták sisakjaikat.

Fotó:

A "rendszervágás első rendezvénye" a Himnusz eléneklésével kezdődött.

Fotó:

A Milla tüntetéséről hazafelé tartó tömeg a Jégbüfénél összetömörült, a készenlétisek arrébb terelték őket, hogy ne érintekezzenek a szélsőjobbos tüntetőkkel.

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X