Orbán: lehetek én akárki, az Áder a főnök

2012. április 13., péntek, 18:15 • Utolsó frissítés: 2012. április 13., péntek, 18:34
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ;

Előre kell köszönnöm, előre kell engednem, lehetek én akárki, a főnök az Áder - magyarázta Orbán Viktor tavaly nyáron a kamera előtt, miért kell a "Janó" hívására elköszönnie Michelisz Norbert autóversenyzőtől, akinek a versenyautóját a Parlament parkolójában tekintette meg. A videó a Tv2 archívumában látható.

Nem akarom félbeszakítani, de a Janó már nagyon mérges - szakította félbe Orbán Viktornak Michelisz Norbert BMW-s autóversenyzővel folytatott beszélgetését a kormányfő sajtósa tavaly júniusban. A Tv2 vágatlan felvételén ezt Orbán a sportoló felé fordulva úgy kommentálja, hogy "megyek, mert az Áder az meglincsel engem. Nem olyan kedves ember, mint maga".

Akkor ki a főnök? - kérdez vissza az autóversenyző, mire Orbán azt feleli: "az Áder a főnök". Ezt meg is magyarázza: "Tudja, miért van ez? Mert együtt jártunk egyetemre és akkor mi melóztunk végig az egyetem alatt, hogy legyen pénzünk... mindenfajta istállókban, meg csirkéket pakoltunk. És ő volt a munkafőnök, a brigadéros. És aki a brigadéros, az élete végéig ő a főnök. Lehetek én akárki, a főnök az Áder". Előre kell köszönnöm, előre kell engednem, ennek ez a rendje - tette hozzá nevetve Orbán Viktor.

A jelenet az alábbi videón 1:40-től látható.


A Fidesz elnöksége pénteken déltől ülést tartott, hogy megtárgyalják, kit jelölnek a távozó Schmitt Pál államfő helyére. A hvg.hu forrásai szerint a párt jelöltje Áder János, aki jelenleg idehaza nem politizál, az Európai Parlament néppárti frakciójában ül. Lapunknak fideszes források azt mondták, Áder a jelöltségre egyelőre nem bólintott rá.

Út a Sándor-palotáig? - Nagyítás-fotógalériánk Áder János pályafutásáról

Fotó:
Különös tendencia az 1%-os felajánlások terén
Különös tendencia az 1%-os felajánlások terén

Civil szervezetek sokaságának működése kerül veszélybe, mert az adózók fele nem rendelkezik az 1%-ról. Ennek a furcsa „közömbösségnek” az okát kutatjuk.

Hirdetés


Orbán: lehetek én akárki, az Áder a főnök
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
Hirdetés
HIRDETÉS
HVG ONLINE CSOPORT HÍREI
híreink RSS csatornái »
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X