szerző:
hvg.hu

Brutális rablógyilkosság áldozata lehetett az a fiatal nő, akit szerda este holtan találtak egy kaposvári dohányboltban. Szinkronúszó lehetett, meg nem erősített hírek szerint öt késszúrással ölték meg, megvágták a nyakát is. A rendőrség tudja, ki lehet a gyilkos, hajtóvadászatot indítottak ellene.

A rendőrség hivatalosan még mindig csak annyit közölt, hogy szerda este női holttestet találtak egy dohányboltban Kaposvár központjában, és felmerült az idegenkezűség gyanúja.

A helyi lapok szerint az áldozat a bolt 20 éves eladója. A Kaposvármost.hu szerint az áldozatot öt késszúrással ölték meg: megsebesítették a nyakán, a mellkasán és csípőtájékon is.

A kaposvári Fő utca és Anna utca sarkánál történt a gyilkosság
©

A Sonline helyi hírportál a környékbeliek információira hivatkozva azt írta, az áldozat szinkronúszó volt. Este 6 órakor, zárás után kellett volna jelentkeznie a munkaadójánál a napi bevétellel, de nem tette. A főnöke ezért elment a boltba, amit kulcsra zárva talált, bent pedig megtalálta a lány holttestét.

A rabló maga is megsebesülhetett, mert a rendőrség egy vérző, negyven év körüli férfit keres.

Csütörtök délelőtt nyilvánosságra hozták a férfi fotóját, és a lakosság segítségét kérték. Mint írták, hajtóvadászatot indítottak a feltételezett gyilkos ellen, aki a bűncselekmény időpontjában munkásruhát viselt, és jellegzetes járásáról ismerhető fel.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!