szerző:
hvg.hu

Geréb Ágnest korábban lakhelyelhagyási tilalommal sújtották, a bábaasszonyt azonban hiába próbálták értesíteni a tárgyalásról, nem találták már eredeti lakóhelyén.

Geréb Ágnes ügyének újraindításáról határoztak volna a csütörtöki bírósági tárgyaláson, ám az otthonszülésért harcba szálló bába nem jelent meg, ezért azt decemberre el kellett halasztani – tudta meg a Blikk.

Geréb Ágnest korábban lakhelyelhagyási tilalommal sújtották, a bábaasszonyt azonban hiába próbálták értesíteni a tárgyalásról, nem találták már eredeti lakóhelyén. A lap szerint Geréb elköltözött, új címét pedig már nem adta meg, így a bíróságnak fogalma sem volt, merre lehet.

©

Az újabb tárgyalásról is csak akkor tudják majd értesíteni, ha ő vagy ügyvédje bejelenti az új lakcímet. Ha három napon belül nem jelzi, hol lakik, pénzbírsággal is sújthatják.

Gerébet korábban több összevont ügyben két év fogházbüntetésre ítélték. A szülésznő egy műfogásra hivatkozva szülés közben gyakorlatilag kitekerte egy baba nyakát, a csecsemő nyakcsigolyái is elváltak egymástól – most ennek az ügynek az újraindításáról tartottak volna tárgyalást.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!