szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A szabály az szabály, a járda repedése pedig megőrzendő közkincs!

Kaposváron alig fogadták el a járdák repedéseit védő önkormányzati rendeletet, a rendőrség máris intézkedik az abszurd szabály alapján – írta Facebook-oldalán a Magyar Kétfarkú Kutya Párt. A viccpárt közelről érintett az ügyben, ugyanis a kaposvári vezetők haragját az ő akciójuk váltotta ki. Az amelyikben a töredezett járdák repedései között próbálgatják passzivistáik a négyszín-tételt – felhívva egyúttal a figyelmet az utak rossz állapotára.

Ezúttal nem ezzel próbálkoztak, hanem a repedéseket fugázták ki, a rendőrök pedig annak rendje és módja szerint intézkedtek is. A párt Facebook-oldalán meg is jegyezte:

Aki bankot rabolna Kaposváron, annak most érdemes. Lefoglaltuk a fugázással a helyi erőket.

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!