szerző:
hvg.hu

A Népligetnél villamosról lerugdosott Zoi előkerült az éjjel.

Nem tudni, milyen körülmények között, de meglett az a Zoi nevű kutya, amelyet szerda éjszaka azért veszített szem elől a gazdája, mert egy kamasz fiú lerugdosta az 1-es villamosról a Népliget megállónál.

A kutya gazdája a Facebookon adott hírt róla, hogy előkerült az eb.

A kutya pórázzal, nyakörvvel, hámmal és szájkosárral utazott, amikor a kamasz gyerek akkorát rúgott bele, hogy leesett a villamosról – a kutya gazdájának elmondása szerint. Ő maga is belerúgott a fiúba, aki így szintén kiesett a villamosból. Az utasok nem segítettek, de a tulajdonos facebookos riadóztatása után többen keresni kezdték a Népliget és a Hős utca környékén.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!