szerző:
hvg.hu

A kiemelkedő magyar minőség kommunikációjáért Magyar Termék Nagydíjat kaptak a TV2 hírműsorai. Az elismerést a Parlamentben vette át Kökény-Szalai Vivien, a TV2 hírigazgatója.

Közleményben büszkélkedett el kedden a TV2 azzal, hogy a hírigazgatósága elismerésben részesült. Azt írták, a Magyar Termék Nagydíj kiírói tanácsa idén a csatorna hírműsorait létrehozó gárdának ítélte oda a Sajtókövete Nívódíjat.

"Indoklásuk szerint az elismerést olyan nyomtatott vagy elektronikus médiumoknak ítélik oda, amelyek megítélésük szerint a kiírás évében sokat tettek a kiemelkedő magyar minőség kommunikációjáért" – tették hozzá.

Az elismerést a Parlamentben megtartott ünnepségen Jakab István, az Országgyűlés alelnöke adta át Kökény-Szalai Viviennek, a TV2 hírigazgatójának.

A kiiírók magáncégek, de a Magyar Termék Nagydíjat a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium kiemelt támogatásával ítélik oda, szakmai támogatóként pedig a Nemzetgazdasági Minisztérium, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala és a Közbeszerzési Hatóság is megjelenik.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!