szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Tudósítónk jelenti a Bocskai úti sorból.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után. Magyarország tehát egyrészt olyan, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

Én igazság szerint Orbán ellen jöttem – mondja a sor végén egy szavazó a Bocskai úton. Zárás előtt 15 perccel jött, lassan két és fél órája araszol az utcán. Az idő elég volt, hogy kitöltsön egy netes alkalmazást, kire kell szavaznia.

Az idő jó, pár sör legurítására is elég volt. Nem mintha el lehetne hagyni a sort, de mások hoznak. Két fiatal már többedjére járt a boltban, azt mondják, 70 sört osztottak ki a sorban állók között.

Olyan gusztustalan ez a várakozás, mondja a Veszprém megyei srác, aki szintén a kétharmad ellen voksolt. És most a sörellátásért felel.

A környék lakói nápolyit és fánkot osztottak, de olyan mennyiségben, hogy az emberek már köszönik, nem kérik, jól laktak.

Egy szemközti házból fiatalok kiabálnak át a Bocskai úton: ti vagytok a legnagyobbak! Amíg mindenki nincs házon belül a Bocskai úton, addig nincs részeredmény – ez volt az NVI döntése. A sor viszonylag gyorsan apad.

Többen azt skandálták a sorban állóknak, hogy "Köszönjük!".

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!