szerző:
hvg.hu

A Mahirnál váratlanul jelentősen megnövekedett az igény a biztonsági feladatokat ellátni képes munkatársakra, a jelentkezőket akár már ma éjszaka bevetnék, ugyanis tart a nagy budapesti hirdetőoszlop-háború, védeni kell a Mahir oszlopait.

Megerősíti a hirdetőoszlopainak védelmét a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Mahir Cityposter Kft., mely az atv.hu értesülései szerint azonnali hatállyal várja az okleveles biztonsági őrök jelentkezését, akik akár már ma éjszaka személyesen is megpályázhatják az állásokat a cég telephelyén, sőt azonnal munkába is állhatnak.

Nagyon sok oszlopot kell ugyanis megóvni a bontástól: mint arról folyamatosan hírt adunk: a BBK Közút Zrt. egy csomó darus bontóbrigádot vezényelt a belvárosba, hogy eltávolítsák a Mahir hirdetőoszlopait, Simicskáék pedig őrző-védő embereket küldött.

©

A Bajcsy-Zsilinszky úton – vélhetően ideiglenesen – sikerült is megvédeni az oszlopot kedden, a Podmaniczky utcában azonban az az abszurd helyzet állt elő, hogy mivel a bontó cég vélhetően nem szakszerűen kezdett bele az oszlop kiemelésébe, annak alapzata eltört, és végül csak megdönteni sikerült, elszállítani nem. Mivel a hirdetőoszlop ily módon életveszélyessé vált, maga a Mahir Cityposter Kft. emberei mentek a helyszínre, hogy helyreállítsák. Feltételezhetően azért, hogy a helyreállítás után a főváros ezt is elszállíttassa.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!