szerző:
hvg.hu

Tovább folytatja a főváros Mahir Cityposter oszlopainak elszállítását. A Simicska Lajos tulajdonában álló cég továbbra is biztonsági őrökkel próbálja ezt megakadályozni. A Bajcsy-Zsilinszky úton - vélhetően ideiglenesen - ez sikerült is. A Podmaniczky utcában azonban az az abszurd helyzet állt elő, hogy mivel a bontó cég vélhetően nem szakszerűen kezdett bele az oszlop kiemelésébe, annak alapzata eltört, és végül csak megdönteni sikerült, elszállítani nem. Mivel a hirdetőoszlop ily módon életveszélyessé vált, maga a Mahir Cityposter Kft. emberei mentek a helyszínre, hogy helyreállítsák. Feltételezhetően azért, hogy a helyreállítás után a főváros ezt is elszállíttassa.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!