Dobszay János
Dobszay János

Mráz Ágoston Sámuel a HVG-nek azt hangsúlyozta: se állami, se pályázati pénz nem került a balatoni Kispostába.

Kisposta Kávézó Kft. néven céget alapított a Nézőpont Intézet vezetője, Mráz Ágoston Sámuel érdekeltségbe tartozó Kilátópont Elemző Kft.- tudta meg a HVG.

Mráz lapunknak elmondta, nem az üzlet, hanem a Balaton – azon belül is Balatonboglár – iránti rajongása vezette, amikor az egykori kicsi postaépületbe megálmodta a pékséggel kiegészülő kávézót. A vállalkozásban se állami, se pályázati pénz nincs - hangsúlyozta. A kávézó a tervek szerint két új munkahelyet teremtene.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!