szerző:
hvg.hu

Terry Mango szerint felesleges állandóan farkast kiáltani.

„Én vagyok az anyuka, és ez a századik ruha, ami bemutat a fiam… ne kiáltsatok állandóan farkast, felesleges ez az ügy… tegyétek túl magatokat rajta” – írta a Daily Mail értesülése szerint Terry Mango a Facebookon, miután a napokban botrány kerekedett abból, hogy fekete bőrű kisfia a H&M oldalán egy „coolest monkey in the jungle”, azaz „a dzsungel legmenőbb majma”  feliratú kapucnis pulóverben volt látható.

A H&M eltávolította a képet, és bocsánatot kért azoktól, akiket esetleg megsértett. A cég ellen azonban sokat bojkottot hirdettek; a zenész the Weeknd minden együttműködést megszakított a svéd vállalattal, a kosaras LeBron James és a Manchester United focistája, Romelu Lukaku pedig a közösségi médiában kárhoztatták a képet.

A fiával Stockholmban élő Mango úgy nyilatkozott, a fotózás az ő jelenlétében zajlott.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!