szerző:
hvg.hu

Az alig egyperces klip épp azt a pillanatot vezeti fel, amikor először találkozott egymással a Csillagok háborúja univerzumának két nagyon fontos karaktere.

A május 25-én érkező Solo: Egy Star Wars-történet nemcsak egy újabb Csillagok háborúja-film lesz, hiszen számos kérdésre választ ad majd, köztük olyan, most még ismeretlen részletekre, melyek évek, ha nem évtizedek óta foglalkoztatják a rajongókat.

Ilyen Han Solo és hűséges társa, Chewbacca, és persze a Lando Calrissiannal való találkozás is, utóbbi pedig azért is érdekes, mert a történet szerint Han épp tőle nyerte el a legendás Ezeréves Sólymot.

Többek között ez is kiderül majd a filmből, sőt a most kiadott, alig egyperces előzetes alapján maga a kártyajáték is látható lesz, aminek a tétje, mint tudjuk, maga a hajó.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!