szerző:
MTI

A török sajtó értesülései szerint a Bursaspor vezetősége Dzsudzsák Balázs eladását fontolgatja, mert a magas fizetése ellenére sem nyújt kielégítő teljesítményt.

Több török sportportál is arról számolt be, hogy a Dzsudzsák Balázst foglalkoztató Bursaspor vezetői felvették a kapcsolatot a 29 éves játékos menedzsmentjével a jövőbeli eladása miatt. Dzsudzsák teljesítményével elégedetlenek a vezetők, ráadásul az anyagi problémákkal küzdő klub helyzetén csak ront a magyar támadó magas fizetése.

Dzsudzsák Balázs tavaly érkezett a török klubhoz, mindkét fél nagy reményekkel várta a szezont.
©

Dzsudzsákért állítólag egyelőre egyetlen klub sem érdeklődött, de a Bursaspor már több kínai csapattal is felvette a kapcsolatot. A magyar válogatott kapitánya a nyáron a Dinamo Moszkvától szerződött a török együtteshez, sajtóhírek szerint 1,6 millió euróért igazolták le, a fizetése pedig évi 1,7 millió euró. Azonban nem tudott maradandót alkotni a csapatban, amely nagy tervekkel vágott neki a szezonnak, de jelenleg csak a 13. helyen áll a bajnokságban.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!