szerző:
hvg.hu

Bemutatták a 10 nap múlva kezdődő riói játékok brazil nemzeti színeket viselő hivatalos labdáit. Kivéve a vízilabdát, a röp- és a teniszlabdát, mert azokra még várni kell. A nézők számára létrehozott mulatónegyedet, az Olympic Boulevardot sem adták még át hivatalosan, de nagy tervek vannak vele.

Tíz nap múlva kezdődik az olimpia Rióban, és a szervezők bemutatták a játékok hivatalos labdáit is. A golf- és a kézilabda sárga, zöld Rio 2016 felirattal, a barna kosárlabda is a brazil nemzeti színeket hordozza az oldalán, csakúgy, ahogyan a rögbi- és a focilabda is.

©

A vízilabdát, a röplabdát és a teniszlabdát később mutatják be – írta honlapján a Magyar Olimpiai Bizottság.

Bemutatták a rióiak a látogatók szórakoztatására készült Olympic Bouleavardot is, igaz, ennek átadására még várni kell 1-2 napot. A Porto Maravilha kikötői körzetet újították fel a szervezők, itt hozták létre a tervek szerint a legnagyobb olimpiai buliknak teret adó sugárutat.

Az Olympic Bouleavardon három nagy színpadot állítanak fel, amelyeken összesen 30 koncertet rendeznek a játékok ideje alatt. Több mint 230 utcai művész lép majd fel, emellett az érdeklődők óriáskivetítőkön követhetik a sporteseményeket. Minden este a nap zárásaként tűzijátékkal szórakoztatják a közönséget.

©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!