szerző:
hvg.hu

A magyar lányt éltetik a twitterezők a zeneválasztásért, a bátorságáért, hogy ezt meg merte lépni, a bőrruhájáról nem is beszélve.

Ahogy arról beszámoltunk, a magyar műkorcsolyázó, a 19 éves Tóth Ivett a téli olimpián bemutatott produkciójával 23. lett a rövidprogramban, így továbbjutott.

Tóth Ivett produkcióját viszont máris az olimpia nagy pillanatai között emlegetik, a lány ugyanis az AC/DC Back in Black és Thunderstruck című számaira korcsolyázott, eddig pedig nem volt példa arra, hogy valaki ilyen zenét válasszon a műkorcsolyázók között.

A Twittert máris elárasztották a lelkendező bejegyzések, amelyek a magyar lányt éltetik a zeneválasztásért, a bátorságáért, hogy ezt meg merte lépni, a bőrruhájáról nem is beszélve:

"Ez a lány kijött az AC/DC-vel jól tudva, hogy a bírók utálni fogják, de a hugi le SE sz*rta" – írta egy twitterező.

"Az új valaha volt kedvenc műkorcsolyázóm: Tóth Ivett, aki az AC/DC-től a Back in Blackre és a Thunderstruckra korcsolyázik. Úgy érzem magam, mint egy NFL-meccsen (vagy mint az edzőteremben). Egy olyan ruhát visel, ami egy bőr motoros szerkóra hasonlít. Az idősebb bírók mindjárt elájulnak. Légy önmagad, csajszi!" – biztatta egy másik a magyar lányt.

"A magyar korcsolyázó a legkúlabb eddig!" "Nem tudok semmit a műkorcsolyáról, de annak a lánynak drukkolok, aki épp az előbb a Thunderstruckra korcsolyázott!" "Hmmm, ez a korcsolyázó Magyarországról nadrágot visel, szegecses övet és egy bőrmellényt miközben AC/DC-re korcsolyázik, és azt hiszem szerelmes vagyok." "Még mindig az USA-nak szurkolok, de az a lány Magyarországról, aki AC/DC-re korcsolyázott egyszerűen fantasztikus volt" – írták többek között a Twitteren Tóthról. A twitterezők közül többen az amerikai kommentátoroknak is beszóltak, akik ugyanis éppen a zeneválasztás miatt kritizálták a lányt.

©

A Magyar Nemzetnek a lány azt mondta, tavalyelőtt egy új, francia koreográfussal kezdett dolgozni, aki egy modernebb személyiség. Vele tavaly egy Michael Jackson-programot raktak össze, és úgy döntöttek, továbbra sem megszokott zenéket választanak majd. 

Az AC/DC az én ötletem volt, de a koreográfusomnak is megtetszett, és segített is ellazulni. Azt gondoltam, hogy ha egy ilyen nagy csarnokban AC/DC szól, akkor az nagyon élvezhető lesz

– mondta Tóth a lapnak, aki a produkciót korábban idén az Európa-bajnokságon is bemutatta, erről itt a teljes videó:

 Ha többet szeretne tudni a pjongcsangi téli olimpiáról, itt az összes cikkünket megtalálja: >>>

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!
hvg.hu Sport

Tóth Ivett versenyben maradt – téli olimpia percről percre

A pjongcsangi téli olimpia tizenkettedik versenynapján, szerdán hét számban avatnak győztest. A nap egyetlen magyar érdekeltségű versenyén már túlvagyunk, a műkorcsolyázó Tóth Ivett mostani szezonja legjobb teljesítményével biztosította helyét a legjobb 24-ben, így lehetősége lesz bemutatnia kűrjét is.