szerző:
hvg.hu

A drukkereknek hólapátot is maguknak kell vinniük.

"Nagy mennyiségű vastag hótakaró borítja" a Paksi FC pályájának füvét, azt kellene eltakarítani, hogy a csapat lejátszhassa első bajnokiját a DVTK ellen szombaton.

A gyepre pedig nem lehet gépekkel ráhajtani – olvasható a klub honlapján közzétett felhívásban –, a jelenlegi enyhébb időjárás miatt ugyanis azok óriási károkat okoznának benne.

Marad tehát a hagyományos, a kézi megoldás, a hólapátolás, ebben kérik a drukkerek segítségét. Persze ők sem henyélnek majd: "természetesen mind élvonalbeli, mind pedig utánpótlás csapataink, és Klubunk összes dolgozója kiveszi részét a munkálatokból, de még így sem vagyunk elegen ennek a hatalmas feladatnak az elvégzésére" – írták.

A szurkolókat csütörtökön 16 órára várják a stadionhoz. Hólapátot – kérik – mindenki vigyen magával.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!