szerző:
hvg.hu

Ha valaki a mostani tél (?) ellenére is kételkedne a globális felmelegedésben, az vessen egy pillantást a NASA döbbenetes videójára.

Most már a saját bőrünkön is egyre inkább tapasztaljuk azt, amiről a szakemberek évek óta beszélnek: változik az átlaghőmérséklet a Földön.

A NASA tudósai 2013-at a hetedik legmelegebb évnek nyilvánították 1880 óta, és ezzel folytatódik az a trend bolygónkon, amelyik a globális felmelegedésre utal.

A NASA New York-i intézete, a Goddard Institute for Space Studies egy frissített jelentést adott ki, és az ennek alapján készített, a YouTube-ra felkerült videó (amit cikkünk alatt láthatnak) jól mutatja, hogyan melegedett a Föld 1950 óta.

Korábban már mutattunk egy hasonló, ugyancsak a NASA által készített videót, amelyik jóval korábbról indult, viszont a tavalyi évet még nem dolgozta fel.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!