szerző:
hvg.hu

Hamarosan érkezik a Windows 10 Mobile, és a Microsoft most felhasználókat toborozna, méghozzá az Android-világból.

December elején érkezik a Windows 10 Mobile, és a Microsoft most egy olyan eszközt kínál, amely segítené azokat, akik androidos telefonjukat windowsosra cserélnék.

Az AppComparison nevű alkalmazás, amely a Google Play-ben jelent meg, a letöltése után megvizsgálja az androidos eszközre telepített appokat, és alternatívát keres rájuk – természetesen a Windows Phone alkalmazásboltban. A Microsoft szerint az androidos telefon tulajdonosa így könnyen megtalálhatja majd a kedvenc appjainak megfelelő alkalmazásokat windowsos készülékére is. Az AppComparison ezen felül még jó néhány népszerű Windows Phone-os alkalmazást is kínál.

©

A WMPoweruser viszont úgy találta, a helyettesítő appok nem a legjobbak, de persze lehet, hogy ez csupán ízlés dolga. Mindenesetre a Microsoft már az igazán nagy nevekkel is tárgyal, és ennek kapcsán a Facebook már be is jelentette, lesz kliense Windows 10-re és Windows 10 Mobile-ra. A nagy kérdés most az, mi lesz a Google-appokkal.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!