szerző:
hvg.hu

Szép, könnyen kezelhető, magyar nyelvű, minden fontos funkció benne van és mindenki megtalálja a neki megfelelő nézetet és widgetet – ezért remek választás ez az androidos naptár alkalmazás.

Főként a 6 testreszabható és szép widget, a jól eltalált material dizájn, és a 7 naptárnézet (lista, napirendi, heti, napi, havi, évi, szöveges havi) teszi az egyik legjobb magyar nyelvű naptár alkalmazássá az Androidra ingyen letölthető DigiCal Naptárt.

Gyors és egyszerű a használata, amit az első belépés után azonnal bizonyít is: a Google Naptár bejegyzéseink azonnal megjelennek, ahogy a naphoz társított időjárás-jelentés is. Utóbbit részletezhetjük, ha a bal felső sarokra kattintunk, majd a képre, itt ugyanis az adott napra teljes előrejelzést látunk. Illetve ebben a menüben található meg a 7 naptárnézet is, amelyből mindenki kiválaszthatja a neki megfelelőt.

©

A jobb felső plusz ikonra kattintva új bejegyzést hozhatunk létre minden fontos adattal (esemény neve, naptár kiválasztása, szín, időpont, ismétlődés, emlékeztető, helyszín, résztvevők, jegyzetek). A beállítások menüpontban pedig az "Általános" részt választva a világos és sötét téma közül is választhatunk, illetve a naptárunk fő színét is kiválaszthatjuk.

A fizetős verzió (DigiCal+ Naptár) 1625 forintba kerül, amellyel már 15 napos előrejelzést kapunk az időjárásról, illetve még több testreszabási lehetőséget extra témákkal, színekkel, dizájnokkal és naptárakkal.

Ha érdeklik a hasznos és ingyenes androidos alkalmazások, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!