szerző:
hvg.hu

Ezúttal nem a következő iPhone valamelyik feltételezett funkciója kapcsán készült koncepcióvideó, hanem egy olyan dologról, melyet szinte biztos, hogy sosem vet majd be az Apple.

A Curved nevű német techoldal korábban is készített már érdekes fantáziaképeket, tavaly például egy újragondolt, pontosabban szólva modernizált Nokia 3310-est álmodtak meg. Az iPhone kapcsán most ismét beindult a fantáziájuk, és eljátszottak a gondolattal: mi lenne, ha szakítana a hagyományokkal és fizikai billentyűzetet kapna?

Persze nem akármilyen billentyűzetet, hanem egy ugyanolyat, mint ami a BlackBerry-nek is van. A végeredmény egy egészen érdekes koncepció, bár meglehetősen távol áll az akármilyen távoli jövőben is elképzelhető valóságtól.

Az elmúlt hónapokban számtalan koncepciókép és -videó jelent meg az Apple következő telefonjáról, az iPhone 7-ről. Megálmodták már, milyen lenne egy teljes képernyős változat, a Samsungra hasonlító iPhone 7 edge, de egy meglehetősen valóságosnak tűnő videó, valamint jó néhány kép is előkerült. Jelenleg viszont nem elsősorban az érkező új modell kinézete a legérdekesebb téma az Apple-rajongók körében, hanem az a lehetséges újítás, ami miatt máris áll a bál.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!