szerző:
hvg.hu

Elég valószínű, hogy főleg a női felhasználók szívét nyerte meg az alábbi app, olyannyira, hogy már több mint százmillióan le is töltötték.

A világ legnagyobb számban letöltött digitális sminkelési appja lett a tajvani Perfect Corp. YouCam Makeup nevű alkalmazása, miután az iOS-es és androidos letöltések száma meghaladta a százmilliót. Ezzel nemcsak egyike lett a Google Play „szuperappjainak”, hanem az App Store-ban is első lett a fotó- és videoappok között 37 országban.

A 2014 augusztusában debütált alkalmazás valós időben teszi lehetővé a digitális sminkelést, azaz mintha egy varázstükörbe néznénk, úgy próbálgathatjuk, milyen, ha változtatunk a szemöldökünkön, a szemhéjpúderünk vagy alapozónk színén. Ugyanezt persze egy fotón is megtehetjük. Nem csupán a sminkeket próbálgathatjuk, hanem különféle színű és stílusú frizurákkal is szemügyre vehetjük magunkat.

©

Az app valóban fantasztikus, és ezt csak alátámasztja, hogy a Google Playben 4,4 az átlagos értékelése több mint egymillió felhasználótól. Az App Store-ban ugyan nincsenek ennyien, de itt is nagyon jóra értékelik.

A YouCam Makeup ingyen eltölthető a Google Playből és az Apple alkalmazás-áruházából.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló appokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!