szerző:
hvg.hu

Annyi érdekes alkalmazás mellett miért pont a zenelejátszónk legyen különleges? Hiszen azon csak zenét akarunk hallgatni, ha pedig ránézünk, átlátható és szép felületet akarunk. Pont ezt adja ingyen ez az alkalmazás.

A material dizájnhoz és letisztultabb felülethez tökéletesen igazodik az Androidra ingyen letölthető Pulse Music Player zenelejátszó. Az alkalmazás ráadásul gyorsan és megbízhatóan működik: első belépésnél is azonnal megjeleníti a mobilon vagy tableten tárolt összes zenét. Mindezt album, előadó, mappa, műfajok és dalok szerint listázva.

©

A borítóképeket is csatolja a slágerekhez, amelyekkel csak a lényeges dolgokat lehet véghez vinni: lejátszani, megállítani, váltani közöttük, a szélső ikonnal pedig lejátszási listára tenni. A jobb felső ikon megérintésével elalvási időzítőt állíthatunk be, hogy mennyi idő után álljon le a zenelejátszás, illetve itt lehet a médiatárt újraolvasni, ha esetleg nem töltődött be minden zene.

Ennyi és nem több, de mindezt egy szép és könnyen használható felületen nyújtja a Pulsar, így aki nem akar túlbonyolított zenelejátszót, mindenképp próbálja ki.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.


Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!